Loading...

EKTE FINSK HÅNDVERK

Førsteklasses badestamper fra Finland

Den håndlagde glassfiberstampen med et kompromissløst design gir deg en sterk følelse av luksus. Nyt et varmt bad ute under åpen himmel uansett hvor mange minusgrader det er ute med verdens kraftigste oppvarmingssystem for badestamp.Lukseriøst Boblebad

Rexener Polar

Helårsbruk

Rexener Polar badestamp-pakke inneholder Bioheater basseng og badestampvarmer, for bruk året rundt.

Enkel og rask oppvarming

Varmeren avgir lite lyd, kun 48 dB, så i denne badestampen kan du kjenne deg nær naturen og nyte idyllen.

Holder vannet rent

Massefilteret og bassengkjemikaliene holder vannet rent i lang tid.

Luft jet system

Rexener Polar badestamp har et luft jet system med 8 dyser.

Valgfrie Farger

Badestampens farger får tankene til naturen og landskapet – gabbro sort, den nordiske natursteinen eller arktisk hvit, som snø.

Energisparingssett

Den raskeste og mest energieffektive måten å varme opp badestampen eller boblebadet. Enkel i bruk. Passer til alle badestamper.

Lavt driftsbudsjett og enkelt vedlikehold

Enten du velger en badestamp med vedovn, eller den avanserte Rexener Bioheater, er driftskostnadene lave.

For oss er det viktig at badestampen krever lite vedlikehold og vil vare lenge. Derfor minimerer vi unødvendige deler, noe som gjør vedlikeholdet enklere. Du kan gjerne vedlikeholde badestampen selv.

Rexener er arktisk luksus, inspirert av nordisk natur

Kvadratisk eleganse

Den firkantede utformingen av badestampen gjør den plasseringsvennlig og enkel å bygge inn i terrassen. Det er rund brønn for føttene som gir god benplass samt skråstilt rygg på hjørnesetene som gir god ergonomi.

Rexener Badestamper

Rexener badestamper tar fargene på byggematerialene fra det idylliske nordiske området,
hvit snø og den svarte granittsteinen i Nord, Gabbro.

Detaljert produktinformasjon

Her finner du all informasjonen vi har om Rexener Polar.

Rexener Polar – finsk badestamp av høy kvalitet

Glassfiberstampen er håndlaget i Finland. Utførelsen viser kompromissløs kvalitet og uovertruffen komfort. Teknologien til vannvarmeren til Rexener Polar badestamp er i toppklasse. Rexener Bioheater vannvarmer er utviklet i Finland og er en termostatstyrt løsning for å varme opp badestampen raskt og kostnadseffektivt.

Nyhet! en mindre, separat teknisk boks og innebygd teknologi gir mer fleksibel installasjon og enklere vedlikehold.
En avstand på opptil 10 meter mellom badestamp og vannvarmer gir nye installasjonsmuligheter. du kan plassere varmeren lenger fra stampen for en estetisk effekt, og du kan integrere stampen i terrassen/uteplassen.

Du kan installere den isolerte boksen opptil 10 meter fra stampen. vær imidlertid oppmerksom på at den beste energieffektiviteten oppnås når boksen er festet til stampen/karet. hvis du installerer boksen lenger unna, anbefaler vi at du isolerer vannslangene godt. Ergonomisk og allsidig firkantet stamp.

Dette er en svært ettertraktet firkantet badestamp som byr på mange muligheter. Formen gjør det lettere å installere den på en terrasse sammenlignet med en tradisjonell rundt stamp. En firkantet stamp er også mer ergonomisk og behagelig. Tilbring en rolig kveld med din kjære i Rexener Polar-stampen, eller inviter 6-8 venner som kan nyte et bad sammen. Innebygde trinn gir sikker innstigning og utstigning fra stampen, og kan også være et praktisk høyere sitteområde.

Lave driftskostnader for Rexener Polar badestamp

Rexener Polar badestamp drar fordel av lave driftskostnader. Badestampen har et relativt lavt vannvolum på 1.300–1.500 liter. Takket være designet føles stampen imidlertid større ut på innsiden.

Rexener Bioheater kan varme vannet fra +7 grader til +38 grader på rundt to timer. Dette betyr at oppvarmingskostnaden er på ca 40,- kroner. Når Rexener Bioheater er i bruk, er drivstofforbruket 2 l/ time. Termostaten vil imidlertid slå av varmen når vannet når riktig temperatur. Når vanntemperaturen faller med 2-4 grader, vil varmeren slå seg på igjen automatisk.

Glassfiber – det hygieniske valget

Glassfiber er slitesterkt, robust og lett å rengjøre. Regelmessig vask og tørk bidrar til å opprettholde badestampens hygiene. Glassfiber er et utmerket materiale for nordiske værforhold. Det er et svært holdbart materiale. Våre glassfiberstamper er produsert i Finland og leveres med 5 års garanti.

Rask oppvarming – ingen røyk

Rexener Polar badestamp er også ideelt for bruk i boligfelt, da varmeren ikke genererer røyk som kan forstyrre naboene dine. Rexener Bioheater, badestamp,- og bassengvarmer er effektiv, noe som betyr at bruk genererer minimalt av skadelig utslipp. Det som kommer ut av skorsteinen er for det meste karbondioksid. Badestampen varmes opp veldig raskt sammenlignet med oppvarming av stampen med vedovn. Oppvarmingshastigheten påvirkes av utetemperaturen, og hvorvidt bassenget er tildekket eller ikke.

Arktisk luksus – inspirert av nordisk natur

Rexener badestamper tar fargene på byggematerialene fra det idylliske nordiske området – hvit snø og den svarte granittsteinen i Nord, Gabbro. Rexener badestamper har en treramme som er laget av nordisk villgran.

Nyt et rolig bad

Badestampens hjørner har komfortable, skrå ryggstøtter, og det er rikelig med fotplass i midten. Det er også ganske dypt i midtseksjonen, noe som gjør at stampen føles større enn den er. Rexener Polar badestamp har et trinn som gjør det enkelt å gå inn og ut av stampen, og kan også fungere som et barnesete når det er nødvendig.

Enkel avløpsmekanisme – utelukkende i Rexener Polar badestamper

Produktene våre er i aktiv utvikling, og som et resultat av det har vi tatt hensyn til hvor lett det er å tømme stampen. Alt vannet kan tappes fra bunnen av stampen, så du trenger ikke å tømme for hånd. Siden av stampen der vannvarmeren står har en dreneringsventil som vannet drenerer fra. Du kan også feste på en 25 mm slange for å bedre vannstrømmen.

Rexener Bioheater – et varmt bad kun ved å trykke på en knapp

Alle kan bruke Rexener Bioheater som vannvarmer: bare trykk på knappen, og varmeren gjør resten. Det tar betydelig kortere tid å varme opp vannet enn med oppvarming med ved. Rexener Bioheater sørger for en jevn vanntemperatur. Badestampen blir aldri for kald eller for varm. Her velger du selv hvilken temperatur du skal ha!

Energisparingssett

Den raskeste og mest energieffektive måten å varme opp badestampen eller boblebadet. Svært enkel i bruk. Passer til alle badestamper på markedet. Spar enda mer ved å bruke vårt energisparesett.

Eksempel: Bruk energisparesettet til å time vannsirkulasjonspumpen og biovarmeren til å gå seks ganger om dagen, i én time av gangen og spar 2/3 av de allerede lave energikostnadene.

TiIlgjengelig som reservedel for eldre modeller.

UV-lys hjelper til med å holde vannet i badestampen rent

– Vann sirkulerer fra stampen gjennom sirkulasjonspumpen til massefilteret, og derfra gjennom UVC-apparatet til Rexener Bioheater-varmeren, hvorfra det varme vannet går tilbake til stampen.
– Vanninntak i stampen har gitter slik at de største ruskene ikke kan komme inn i vannsirkulasjonssystemet.
– Sirkulasjonspumpen er utstyrt med et forfilter som fanger opp større rusk.
– Inne i massefilteret er det filterfiber, som også kalles filterballer. Disse renser effektivt vannet og binder små smusspartikler, som hud og annet smuss som løsner ved bading i bassenget.
– UVC-enheten har et UV-lys inni som lyser opp og renser vannet.
– UV-lys hindrer også dannelse av alger og reduserer potensielle bakterier i vannet.
– UV-lys reduserer behovet for kjemisk desinfeksjon til et minimum og kan også redusere lukten av klor, for eksempel.

Førsteklasses badestamper laget for å vare

Vi gir 5 års garanti for badestampens glassfiberstamp, og 3 års garanti for andre deler.
Ta en titt på våre andre badestamper også!

Pakken inneholder:

- Firkantet hvitt (Arktisk hvit) eller grått (Gabbro sort) glassfiberstamp
- Treramme i nordisk villgran, behandlet med en lavgrå treolje
- Rexener Bioheater + pipe + drivstofftank
- Fullisolert stamp
- Energisparingssett
- Sirkulasjonspumpe og filter
- Forhåndsinstallerte ledninger, koblinger og slangeklemmer
- LED-lys
- UV-lys, 18W
- Luft jet system
- Isolert beskyttelseskasse (for vannvarmeren og sirkulasjonspumpen) 87 x 96 x 157 cm

Garanti

Rexener-badestamp-produkter har tre års garanti. Garantiperioden for glassfiberstampen er fem år.

Glassfiberstamp 5 års garanti.

Rexener Bioheater – 3 års garanti

Ramme av tre – 3 års garanti

LED-lys og jet-system – 3-års garanti

* tilleggsgarantien gis til kunder som har registrert seg for garantien.

For registrering av garantien og detaljerte instruksjoner, gå til www.rexener.com.

Du kan installere den isolerte boksen opptil 10 meter fra stampen. Vær imidlertid oppmerksom på at den beste energieffektiviteten oppnås når boksen er festet til stampen/karet. Hvis du installerer boksen lenger unna, anbefaler vi at du isolerer vannslangene godt.

Få tilbud på Rexener i dag!

Drømmer du om et varmt spabad som kan brukes året rundt? Vi tilbyr personlig tilpasning og ekspertråd for å sikre en problemfri opplevelse fra start til slutt!

Takk for din henvendelse,
vi tar kontakt innen kort tid!

Nordlysbad

Webdesign og Drift av
Rutgerson Digital