Loading...

Hvorfor velge Nordlysbad

Utendørsbadeglede for alle!

Et massasjebad gir deg en helt ny dimensjon i hverdagen. Det gir daglig avslapning, lindrer stress, reduserer muskelspenninger, forbedrer søvnkvaliteten og gir deg en privat oase for refleksjon og glede. Et massasjebad skaper minner, styrker båndene med familie og venner, og gir deg en daglig dose av terapeutisk velvære i ditt eget hjem.

Gratis frakt på alle spabad i Nordland!

Gratis frakt på alle spabad i Nordland!

Kvalitet som varer

Våre utendørsbad er bygget av høyeste kvalitet. Det er svært viktig for oss som nordnorsk leverandør at spabadene vi selger lever opp til kundenes forventninger. Wellis fra Ungarn er en av verdens største produsenter av massasjebad som er kjent for avanserte massasjesystemer og energieffektivitet. Vi bruker kanadiske Gecko sin elektronikk på våre spabad som holder svært høy kvalitet. Alle våre spabad har mulighet til oppgradert varmeelement på 5.5kW eller to varmeelement som utgjør totalt 6-7kW.

Rexener produseres i Finland og er verdens kraftigste badestamp. Med en varmeeffekt på 18,5kW ligger alt til rette for varmt badevann uansett vær og vindforhold. Med et knappetrykk varmes badestampen opp i rekordfart fra 5-38 grader på ca to timer. Den svært økonomiske vannvarmeren sammen med et kraftig rensesystem gjør vedlikeholdet og vannkvaliteten til en enkel oppgave.

Bygget for fremtiden

To av våre leverandører er europeiske Wellis og Rexener som er store produsenter av utendørs massasjebad og badestamper. Alle våre leverandører har isolasjonen i ytterpanelene som varierer fra 5-9 cm tykkelse. Dette gjør at varmen holdes inni kabinettet og overskuddsvarmen reduserer energitapet til omgivelsene i henhold til termoprinsippet.

Dette sikrer en energieffektiv drift og holder vannet varmt og behagelig for brukeren samt at strømforbruket holdes på et minimumsnivå. Alle våre utendørsbad er svært servicevennlige da det er lett å komme til både rørsystem, pumper og elektronikk ved behov.

Massasje og vannterapi

Varmtvannet i massasjebadet øker blodsirkulasjonen og utvider blodårene, noe som gir en mild og beroligende effekt på kroppens muskler og ledd. Jetstrålene i massasjebadet gir målrettet hydroterapeutisk massasje.

Trykket fra strålene kan justeres for å målrette spesifikke muskelgrupper eller problemområder på kroppen. Dette kan hjelpe til med å lindre muskelspenninger og smerter.

Varmt vann og massasje stimulerer produksjonen av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende og humørforbedrende hormoner. Dette skaper en følelse av velvære og avslapning, og hjelper kroppen med å lindre stress og angst.

Strømforbruk

Våre spabad er ikke bare et luksuriøst tillegg til ditt hjem, de er også energieffektive. Vi er stolte av å tilby spabad som bruker minimalt med strøm, slik at du kan nyte avslapning uten å bekymre deg for høye strømregninger.

Med vårt fokus på energieffektivitet kan du nyte den beroligende varmen og massasjeopplevelsen i våre spabad uten å gå på kompromiss med miljøet eller din lommebok. Invester i avslapning og spar samtidig på energiforbruket med våre strømbesparende spabad.

WIFI-kontroll

Få full kontroll over massasjebadet med Wi-Fi styring. Denne praktiske fjernstyringen er tidsbesparende og gir deg god kontroll over utendørsbadet året rundt. Denne teknologien muliggjør forvarming av badet, tilpasning av temperatur, massasjefunksjoner og belysning via smarttelefon eller nettbrett. Wi-Fi-styring forbedrer også energieffektivitet ved å optimalisere oppvarmingsplaner. Videre tillater det at man stiller inn rensesykluser eller får varsling ved strømbrudd.

Best på service

Vi er din dedikerte spesialforhandler med ekspertise innen spabad. Med vår spesialiserte kunnskap og erfaring er vi dedikert til å levere førsteklasses spabadopplevelser til våre kunder.

Vi forstår viktigheten av å velge det rette spabadet, og vårt team er her for å veilede deg gjennom valgprosessen.

Enten du er ute etter avslapning, smertelindring eller en måte å forbedre livskvaliteten på, kan du stole på vår ekspertise og personlige service.

Velkommen til oss hvor din tilfredshet er vår høyeste prioritet!

Få tilbud på spabad i dag!

Drømmer du om et varmt spabad som kan brukes året rundt? Vi tilbyr personlig tilpasning og ekspertråd for å sikre en problemfri opplevelse fra start til slutt!

Takk for din henvendelse,
vi tar kontakt innen kort tid!

Nordlysbad

Webdesign og Drift av
Rutgerson Digital