Loading...

Velvære på hjul!

Utleie av Badestamp

Drømmen er nærmere enn du tror!

Book litt kvalitetstid nå

Mobil Velvære

Lei en badestamp og opplev den ultimate avslapping akkurat der du ønsker det. Skap en hyggelig stund sammen med venner, familie eller kollegaer og nyt havet eller fjellet slik du selv drømmer om. De gode øyeblikkene i livet skapes ute i vakker nord-norsk natur.

Umbukta

Den moderne badestampen fra finske Rexener er badeklar med 38 grader i vannet på under 2.5 timer. Badestampen har boblesystem og ledlys i skiftende farger, og varmes opp ved hjelp av BioDiesel.

Vannet i badestampen varmes opp av en vannvarmer som går på biodiesel så her er det bare å trykke på en knapp og velge ønsket temperatur. Badestampen må tilkobles stikkontakt (ca 350w).

Det beregnes omtrent 1,5 time å fylle badestampen med vann og 1 time å oppnå en vanntemperatur på +38°C.

Badestampen rommer 1300-1500 liter vann.

Badestamp og henger veier til sammen 800kg og kan trekkes med vanlig førerkort klasse B, etter "campingvogn-regelen".

Denne badestampen er perfekt for mellom 5 og 7 voksne personer.

Snøfjellet

Skaff deg et pusterom og velvære i hverdagen. Det er noe nostalgisk å sitte i en badestamp med vedfyring og du kan slappe av og nyte et rolig øyeblikk sammen med venner, famille eller kollegaer fra jobben.

Den finske badestampen fra Plastweld er vedfyrt og har innebygd ovn. Det beregnes omtrent 1 time å fylle badestampen med vann og 3,5 - 5 timer å oppnå en vanntemperatur på +38°C med vedfyring. Badestampen rommer 1100 L vann.

Med innebygd vedovn vil driftskostnadene være lave og du kan kose deg med venner i varmt badevann hele året. Den ergonomiske sittegruppen byr på overlegen komfort samtidig som badestampen er en mesterlig kombinasjon av innovativ teknologi og elegant skandinavisk design.

Badestamp og henger veier til sammen 600 kg og kan trekkes med vanlig førerkort klasse B.

Denne badestampen er perfekt for mellom 4 og 5 voksne personer.

Sjona

Badstuen har et eget omkledningsrom med sittebenker og mulighet for å henge opp klær eller bare brukes til avslapning. Fra dette rommet fyrer man i den vedfyrte badstueovnen i en koselig atmosfære.

Badstuen har innvendig og utvendig belysning. Det vil ta omtrent 60 min å få den varm, avhengig av hvilken temperatur man ønsker. Badstuen kommer enkelt opp i over +80°c. Hengeren og badstuen veier til sammen 1500kg og er 380cm høy (med pipe).

Priser

Hverdager - kr 1900,-
Helg (Fre-Man) - kr 3600,-
Hel uke - kr 5300,-

Ta kontakt for langtidsleie

Nordlysbad vil kreve fremvisning av gyldig BE-førerkort ved henting av denne badstuen.

Ønsker du badstuen levert hjem til deg kommer et fast tillegg på kr 800,- + kr 20,- pr kilometer.

Denne badstuen er perfekt for 7 til 8 voksne personer.

Book din kvalitetstid nå!

Booking

Vennligst fyll ut informasjonen under. Etter ca 5 minutter mottar du en SMS med en lenke til bookingkalenderen der du reserverer ønsket dato og fullfører bestillingen.

Hvilket produkt ønsker du å leie?

Du vil straks motta en SMS med lenke til booking av tidspunkt.

Nordlysbad

Webdesign og Drift av
Rutgerson Digital